31.7.10

hari APAKAH hari ini??


soalan?? haizz...cukup2 lah tanda soal yang ade dlm kepala hotak aku ni..(penuh kot kat muke aku ngan tanda soal tu) ni tambah lagik tanda soal...huhuhu...xpe2...aku nk tunjuk ade 1 gambar ni..haa..keta ni...ahahhaa..isk3





t kalu aku free...aku hapdet story mory pasal gambar ni..sgt2 tension..(tgk no plat keta tu..hahah..apelah naseb kamu AGY!!!) T_T .. kepada encikAyah dan puanMak..rileks ea..bwk bertenang...aaaAAAaaAAaAA~~~ (~_~)


p/s: nak cite pasal kenduri kat umah hari tu pn xsettle lagik..ni dah tambah cite baru..adess...

30.7.10

kembali ke DUNIA ITU!!


wahh JUMAAT dah, aku jenguk utk membebel lagik..last nite kat uma aku ade wat kenduri arwah, so ade la jugak wat TEMBAKANGAMBAR siket..xpe2..t aku hapdet cite pasal kenduri semalam k..


so sekarang nk bukak cite pasal tajuk tu..ehe..dekat 1 tahun aku tggalkan dunia tu..aku igt aku xda peluang lagi utk aku nak buat apa yg aku suka..thanks kepada encik Ayah. Bagi saya peluang utk kali ini ea, plezz jgn dtg opis saye encik Ayah..plezz..kerjasama anda amat d hargai..kalau encik Ayah datang jugak, saye balik umah xnk keje lagik! (ugotan plak saye ni) wakaka.


next week aku dah start keje kt tmpt baru tu..yeayy...Graphic is ma WORLD!! mahap ye kpd sesiapa yg bakal merasa x d endah kan nanti, (termasuk lah blog ni) sebab aku bakal mengalami keGILAan yg amat .Tapi jgn risau. Gila2 aku, aku masih waras lagik, cume die agak lupa dunia lua seketika.. so aku harap aku dh gtau awal2 menda ni. so bile TERjadi nanti xda lah huru hara kn..xpe2. t aku kawal diri aku ye.*senyum




so 020810 tarikh aku kene masuk kat tmpt keje baru tu..xtau la ape yg aku pikir kan skang..aahhh..lantak la..langgor jek la sume nye..penat la asek pikir jek..so esok..aku kene g opis settle kn ape2 yg patut..then nak kene jumpa BOS besar, Assistant BOS, BOS, BOS, BOS, & BOS..ramai kan BOSS aku! ahaha..bese la..camni la gaya nye kalau bekerja dengan FAMILY BISNES, (Bos2 tu sume adalah Bapak,Mak,Abang n Akak2 aku) aku hanya lah Kuli (bese la ADEK T_T kene buli saje), jawatan pn drebar jek, kdg2 buat air, part time nye kene wat design..haha..


Tapi aku hepy dpt tlg bisnes(Furniture) family aku walaupun sekejap. & kdg2 walaupun aku xde membantu pape. sebab mereka punye otak adalah BISNES...tapi aku??? otak SENI (cam bajet jek wat ayat camni..kn)..pape pn tengs kepada encikAyah, PuanMak, encikAbang, puanAkak2 ku sume. mahapkan lah Adek mu yg agak BATU nih. mahap ye. Beri la aku peluang untuk MINAT aku ni..sob sob sob..MEKASEH SEMUA~~~


p/s: peh kejutan apakah ini..tiba2 dpt keje tanpa d interview dan position tu ramai org yg nak..apalah yg ada pada aku sampai camni skali offer nye..hurm..pape pn saya BERSYUKUR.

28.7.10

APDETan Yang Berbelit..


Aku rase cam agak blur skang. Begitu banyak benda rasenye yg aku nk bebel kat sini.Tapi aku rase xpayah kot.Sebab aku rase skang ni aku jadi semakin pelupa. "tu laa byk mkn semut"..kata Bonda ku, hihihi. Tapi, xkan lah aku nak makan semut. eeuuwww. pelis Mak, anak Mak xsengal mcm tu hokay suke2 nak makan semut. Ehehe. ni nak cite pasal semut ke nak cite pasal aku?? kalau pasal semut, t aku bukak blog baru cite pasal semutt jek..


ok2. Skang ni aku dah mule rase ada idea sket nk membebel kat sini. Bukan aku xrindu nak apdet blog ni, siyesly mmg byk cite sbnrnye yg nak d kongsi. Akan tetapi, sejak kebelakangan ni aku byk lalui satu fasa yg keadaannya sgt2 mencabar kredibiliti emosi, mental & fizikal aku..(ceh gaya cite mcm kene pakse jadi askar plak kn).hahaha.bese la bapak ku Bekas Askar.<---xde kene mngene.


Tapi kn, kat sini aku xtau ape main-point yang aku nk bebelkan. Sebab otak mcm2 pikir, bile nk kua kn die jadi xtau ape yg nk d kua kn dari otak ni.(mengongkan..hihihi).oke2 kat sini aku cuba mencari satu POINT..bukan Ampang Point mahupun Focus Point okeh.maksud POINT tu ialah satu cite yg aku boleh wat tajuk utk isi entry kali ni..dan maybe aku dah dapat ape POINT tu..dan ia adalah JUJUR..hehe (pjg berjela dh type baru dpt cite..haizz)..


1stly...ia adalah soalan..KENAPA PERLU JUJUR?..dan aku xdpt jwpn yg tepat. Sebab..kadang2 aku pikir..JUJUR ni bole buat org sakit hati, org benci kita, org xpercaya kite, org salah paham dgn kite, dan semua yg negatif dlm kepala otak aku ni. Sebab xsemua org paham dengan apa yg kita cuba sampaikan. Ada orang suka kita jujur n ada orang yg xsuke dengan kejujuran kita.(maybe TERLAMPAU jujur sbb tu org xsuke).macam baguskan ayat saya..ehe.

2ndly..ia adalah permintaan..KALAU KEJUJURAN ITU BOLEH MEMBAWA KEBAHAGIAAN TUNJUKKANLAH..hahaha...giler la..aku xpaham ape yg aku type..lalalal~~ (jgn salah paham semua..aku kdg2 bole jadi org yg tersangatlah jujur n kdg2 bole jadi org yg sgt xjujur a.k.a menipu lah)..so bagi aku la kan..ade mase yang kita kene JUJUR dgn kata2 kita n ada mase kite kene menipu jugak utk kebaikan semua..

Tapi, aku masih mencari tahap mane setiap org tu perlu MENJUJURkan diri utk jawap setiap soalan yg di beri..contoh soalan seperti dalam FORMSPRING aku <--3rdly..promote formspring sendirik plak..hehe


yang ni aku TERSANGAT JUJUR...see...tgk jawapan aku...dan bezakan yang bawah ni plak...



TAK JUJURkn aku dengan jawapan aku tu...yelah...nak jujur mendeee....dah soalan die tu mcm tu..aku pn bg jawapan yang x mengecilkan hati..ikutkan hati nak ajek jawap..."@#$%&*&* mane ade GUNUNG BERCABANG siakkk..kau bodo ke ape?? mase skolah dlu mane ade blaja mende nih!!!"...see..kalau aku jawap mcm tu..xke kecik aty member.dah die kate aku ni xbole nk gurau2..kn kn...so kat situ kita dah tau bila mase nye perkataan JUJUR dlm hidup ni kita ptut gunakan..


so kalau nk tau korg ni jujur ke x..sila la wujudkan diri anda dlm dunia formspring..so kita bebas bersoal jawap kat situ..n tgk kejujuran masing2 dalam menjawap soalan...hahahahha...(akhirnya cite aku kali ni pasal formspring saje..ish3)

p/s: so renung2kan dan selamat beramal~~see ayat aku BERBELIT-BELIT kan..xpaham saya..hahaha

27.7.10


trip PELAHAPZ FAMILY ke Desaru Damai Beach Resort
24 & 25 JUN 2010



Sungguh malas sebenarnya aku nk hapdet citer dlm hidup aku ni, tapi d sebabkan ade rase rajin yang sedikit ni, aku cuba MERAJINKAN trus diri ni nk hapdet cite pasal tajuk kat atas tu..so korg nampak kn tarikh kat atas tu..ia bermaksud aku pegi ke sane selame 2 hari 21 mlm(bak kate Aserap)...ops!! salah...cume 2 hari 1 malam saje..ehehe


so yang join trip kali ni hanye lah Aserap+Ajun=Scha, Abe, Eina, Boe, Digun, Acit, Kokot(last minit join), Agy dan Aku...so korang kire sendrik la bape org yg join tu k..walaupun xseramai macam trip ke Melaka dlu..tp trip kali ni best n santai..rileks2..menenangkan fikiran..cool saje (rase nk makan eskim 'mat kool2 kawan ku' tu lah...oke xde kene mngene oke..saje jek ni..iklan)...










laen2 pic ni ade kat Abe, Eina, & Ajun..ni sume ade yg aku amek dr dorg gak..so kalau ade sape2 da niat nk dtg tempat ni..(Desaru Damai Beach Resort), datang jek la...best utk org2 yg tgh tension.kepale otak kusut.so kat sini ia sgt tenang...(ceh promote plak...hahhaha)...*senyum

p/s: hahaha..berkurun punye citer daaa...sebab ade M besaq duduk dlm kapla...ehe

26.7.10

Lahirnya CAHAYA PEMELIHARA/PENGHAFAL

::: cerita tertangguh :::

21hb JULAI 2010 (10.00 am) : abang aku (encik IrwanAsri) plus akak ipar aku (puan OjaSalleh) da rancang nk wat suprise kat akak aku ni ha..Atam (puan Nurhafizah)..sebab beday die jatuh pada tarikh ni..so nk d jadi kn cite..akak aku ni xtau la psl ni...die pk just ade meeting jek..tp die pelik...knape die meeting ber3 saje..siap kene marah la ape la..hahha..lpas tu ktorg (Akak,Pekerja2 ITSB, Izaty, Along n Angah) pn smpai bersama2 kek..die sgt terkejut..sbb xsangke ktorg igt beday die...hehe...



so pape pn SELAMAT HARI LAHIR kpd CAHAYA PEMELIHARA/PENGHAFAL SEBAIK-BAIK AGAMA iaini Nurhafizah Khairuddin...semoga panjang umo dan mendapat kehidupan yang lebih baek, baek dan terbaek d samping anakmu Nurul Aqidah Qayimah dan juga kami adik-beradikmu..kami sayang kamu..teruskan hidup dengan lebih tenang..hokay..kami mendoakan segalanye yang terbaek untuk kamu..


p/s: sgt lame aku xupdate blog..maybe sbb kekusutan yg melanda aku kot semenjak 2 menjak ni...erm...tah bile la aku nk merapu pape lpas post entry yg ni kn..haizz...tgk r keadaan..kalu rajin..aku type k..ehe..

23.7.10











You come to LOVE not by FINDING the PERFECT PERSON,
but by SEEING an IMPERFECT PERSON perfectly








*woohoaaa..sesungguhnye..aku lupe nk update psl beday ma SIS...hehe..mahap2..t i hapdet ye story mory psl beday die..coz suprisee..die sgt terkejut..super duper terkejut...ngeee...utk yg laen2 tu..aku tau korg ngah nantikan gamba2 korg yg bajet hawt n cun melecun tu kn(padahal xbyk pn gamba2 yg aku shoot ..ehe)..aku tau la..nanti ye...(gamba aku gak yg xde.. T_T ) ngah nak feeling dgr lagu ni..hahaha

21.7.10




let me think first ... n I can make some decision ...
for you, you, you, YOU and YOU, and you and YOU also ..
hokay!!!!






*dont PUSH me!!!





Aku yang tak pernah bisa lupakan dirinya
Yang kini hadir diantara kita
Namun ku juga takkan bisa menepis bayangmu
Yang slama ini temani hidupku

Maafkan aku menduakan cintamu
Berat rasa hatiku tinggalkan dirinya
Dan demi waktu yang bergulir di sampingmu
Maafkanlah diriku sepenuh hatimu
Seandainya bila ku bisa memilih

Kalau saja waktu itu ku tak jumpa dirinya
Mungkin semua tak kan seperti ini
Dirimu dan dirinya kini ada di hatiku
Membawa aku dalam kehancuran










20.7.10

TRY to make everyone HAPPY



(some people MAY FORGET words u say but they will NEVER FORGET how u made them feel)



2 hari tanpa kabar, maaf i xsengaja. 2 hari yang mengubah hidup aku utk selama2nya maybe. Hope everything back to da normal. Aku nk jd sharkz yang normal, kuat, xtacing, bukan lemah, sgt ganas, bengis, d geruni org, nak kejor org, nak mkn org, hehe (haa melalut, kau hengat kau shark kt laut tu ke hah??) oke perasan saje d sini.


Saje mengambil semangat 'SHARK' d laut tu.ermm plzzz. Kenape ko gembeng sgt hah!! (tau idak 'gembeng' tu ape?? kalu tau diam..kalau xtau wat2 tau saje k.ehe) . Serabai r ko sharkz.malu tau.Hehe.(sedang mengong). Dah macam hape dah kau ni sengal.2 la susahkan orang lagik.Padan muke kau.(semakin mengong).Pastu dah sume org bising.Kau duk ngan kepala batu ko tu.bagus sgt la tu.mmg sgt bagus.Sengal.Haiihh.(sememangnye mengong!!)


Oke..Puas hati kutuk diri sendrik?? so dah bole kembali normal ke?? xbole pun kn.Hahah.bia saje la begitu oke.(aaahhh...amende nih!! tension aku! xde mende laen ke nk kacau otak aku nih..haihhh...bosan2) dah la.kite tukar cite.Tapiii~~ aku xde cite menarik nk kongsi.Sume nye cite xmenarik.Korg nak ke bace.T bosan lak.hurm.


Takpe2.Pasni aku nk hepy2 jek.(apsal la mate asek masok abok jek nih..hurm).So ape yg aku nk gtau,aku dh gtau.Aku dah berjaya wat org kecewa.Yeahh.tapi aku pasti pe yg aku nak.cume ia agak menyakitkan dan ia memakan mase utk terime keadaan ni.So hidup mesti d teruskan.Dun wury oke kpd yg berkenaan.Aku oke.& always oke.Cume skg ni jek ngengade lebey mate ni asek nk masuk abok jek..hurm...hehhee


p/s: Ya Allah, Kau Kembali kn la SENYUM ku sebelum aku TERLAMBAT.. =)

17.7.10



STRIVE TO BE HAPPY !!!!!!


.......................................................................................................................................................

p/s : I noe what i want!! #yeke?



16.7.10

the LAST NITE ... hihihi


melihatkan aku dh 1hari x update blog (ceh mcm betahun jek kn xupdate) .. aku nk cite psl mlm semalam .. hehe .. nak tau x?? .. camni ha cite nye ..



Semalam Along aku ajak celebrate Beday anak die si Yana(seperti dlm gambar) ni ha .. ktorg makan dekat D'Terrace BBQ Steamboat .. best woo makan kat situ .. sedap² (maybe aku lapa sgt kot..ehe) .. ni ha da siket pic² kotrg kat sane .. ala² bukti la kn .. see lah ye


So lepas makan² .. ktorg sume nak pegi karok la .. karok plak kat tempat baru .. kat Giant tampoi tu .. org kate ade tmpt karok ala2 DIVA(tmpt karok yg agak fofuler kt jb ni lah) tp ni ALIBABA .. kira branch DIVA gak lah .. so sedang mengkarokkan diri tu .. tbe2 ade plak enche police wat ambush .. so sape2 yg dtg dgn kawan2 or couple ke mmg naseb dorg la kn .. n aku pn bernaseb baek .. aku dtg dengan family .. hahaha ..

bapak lawak gile time tu .. dari penyambut tetamu sampai ke pelayan skali ngan chef die pucat muke .. naseb korg la .. kunun2 dorg ade link ngan DIVA dorg dh boleh sng lenang nk beroperasi ke .. so xyah pk pasal lesen ke .. ape2 jek la .. aku pn xtau mende sbnr nape tmpt tu kene rush .. ntahapeapentah .. pape pn SELAMATTT~~~ pasni jgn harap la aku nk p karok ngan member2 .. sia2 jek bile kene rush dh 2 kene wat urintest la apekejadah nye la kann .. wuhuhuuu selisih siakkk ..


p/s : <---(PlayStation kembali..ahahaha) moral of da story, kpd budak2 yg bwh umo tu jgn la nak sgt pegi karok o tmpt2 yg namenye tempat hiburan tu, korg pegi nk berhibur sat g kene rush sia2 siak duk lokap ke hape kn .. sian mak bapak korg .. pk2 kn la .. haihhh .. kalu nk pegi sgt pegi ngan mak bapak .. hokay!

14.7.10

NITE?? slamat malam?? okehh

(haa..amek ko..sebesar bapak gajah aku bg korg tgk pic nih...adess)


Yup .. aku failed lagik malam ni .. dush3 .. rase mcm dapat penumbok kat muke jek ni .. ehe

KENAPA , KENAPA , KENAPAA!!!!!!!!!!!!!

ape yang silap ea .. kenapa ending chat camtu??

Ya ALLAH Ya Tuhanku .. ternyata Kau yang ciptakan sifat Penyabar ni ..

aku sangat bersyukur ..

dan .. eerm .. ermm

AAAAAARRRRRRGGGGGGHHHHHHHHHHHHH~~~!!!!
(cubaan utk menjerit d tengah2 malam ni tp xbole..so type jek bole..ehe)

p/s : <---PlayStation ke??? hehehe .. ok2 .. saya nk tido .. salamz semua,

13.7.10

try to FORGIVE , FORGET & LOVE

xpe ke kalu aku cakap .. AKU MENCIPTA SYURGA DALAM KHAYALKU sbb realiti xseindah alam khayalan .. fuhh bole buat tajuk lagu x?? hehehe .. (ape2 jugak lah sharkz) erm .. maaf agak sengal saye d sini .. ok2 ekceli nk crite ape yg jadi tadik .. hurm .. aku dh jnji nk tido sbnrnye ni .. tp aku xbole tido .. n aku pn on balik lappy .. sekarang jam kt lappy menunjukkan dah pukul 1.53 AM .. wah nk dkt pukul 1.60 AM lah .. haizz .. tp mate still xnk lelap jugak .. so maafkan saye kalu saye ade menipu org sbb saye jnji saye akan tido awal tp sbnrnye tak ..


tapi aku suke tajuk atas tu .. betollah ape yg d katakan kpd aku ..

1. aku kene blaja MEMAAFKAN diri sndrik, sbb kalau aku asek rase bersalah jek .. smpai bile masalah tu nk selesai kn .. so okay .. aku accept mende tu .. then kemudian,


2.
aku kene belajar
MELUPAKAN ape yg dh terjadi .. tp bukan melupakan KENANGAN .. rite?? .. sbb ia tetap ade cume pandai2 lah amek pengajaran dari kenangan lepas yang BAIK2 saje .. yang BURUK tu tggalkan la .. jgn di ingat lagik ..


3. jom mulakan hidup baru dengan MENCINTAI diri sendrik .. so baru lah aku akan rase tenang .. (cinta kepada ALLAH jugak yang kekal) ..







So dengan semangat yang baru ni .. aku harap ia bertahan .. n aku akan settle kn problem ni .. ia utk kebaikan semua orang .. aku dh pnt pendam semua nih .. rase sgt saket .. dan tadi maaf aku tersgt jujur plak .. tp just nk clear kn ape yg aku kusutkan .. so kpd kedua-dua pihak .. aku akan MENERIMA dan MENOLAK dengan cara yang terbaek sekali .. aku xpernah cuba untuk merosakkan segalanya .. tapi fahamilah n percayelah setiap orang ade melakukan kesilapan .. da aku sendrik masih cuba nk paham diri sendri.. tengs sbb lapangkan otak aku nih .. aku akan terima walau ape pn jd


oke dan sekarang jam dah pukul 2.30 AM .. dan aku rase aku dah ngantuk .. dah boleh tido hehehe...oke la .. selamat membace ..(lame gak aku menaip mende ni kn..tp pendek jek sbnrnye..hahah..bese la..smbil taip smbil berborak melayan cerite adek aku ni..tu yg lame tu..ehe)



p/s : YA ALLAH, Jika dia benar UNTUKKU, Dekatkanlah hatinya dengan hatiku... Jika dia BUKAN milikku, Damaikanlah hatiku dengan KETENTUANMU...

12.7.10

Ape-ape Jek Lah

ok .. aku SEDANG HAPPY .. tapi .. tapi .. tapi dan tapi .. AKU NAK HAPPY SAMPAI BILE2!!! hahahhaa .. BOLEH KAN?? kepale otak aku lapang sudah .. mekaceh kpd yg membantu itew <--tbe2 termyspace plak ayat aku .. so What can i say? i'm UNIQUE & im not like OTHER GURL .. hehe .. This is ME!! so sape2 yang xleh terime aku camni so sile la keluar ikut pintu belakang hokay .. dah terbukak luas dah .. wahh .. tbe2 jek tau .. hahaha ..


Wahh hari ni kat opis xwat keje pape pung..ngadap fesbuk .. fesbuk .. fesbuk saje .. erm pastu meeting lorh pulak .. hohohoho .. pastu layan kan jek meeting tu .. pastu ngadap pc balik .. fesbuk fesbuk n fesbuk lagi .. hahahhaa .. lame2 aku gile layan fesbuk .. apekah??


adoyai .. hape-hape jugak lah .. xtau nk cite ape kt sini .. serabut siket r kepale skg .. xpe2 .. sHarkz kamu cool kn .. kamu kuat kan sharkz .. okeh terime kaseh semua .. *senyum

11.7.10

pabila SHARKZ berPICNIC...


semalam 10/7/2010 .. aku ngan kwn2 aku g picnic kt Batu Layar .. so smlm bertolak kul 8.30am .. n jalan pn agak lengang siket .. jadi hati pn riang .. hehehe .. n dorg nk servey skali tmpt utk trip Pelahapz Family nk pegi bercuti nant .. n smlm saje jek p sane just nk release tension..bess woo lautt (tapi aku xmandi pung..hehehe) .. dorg jek yg mandi..aku just shoot pic .. hehehe .. so aku upload sket pic ktorg kt sane..tgk la puas2 .. jgn jeles dah la .. hahaha






oke pic 2 yg kat bawah ni aku amek dr fb agy ... sbb kt kamera aku xde gambo aku..hehe..so ni jek yang ade .. aku pn nk interprem skalik .. kn .. kate blog aku .. msti lah kene ade muke aku .. hehhehe





9.7.10

Bebelan Ku..bukan untuk Tatapan...

erm..sume feeling jadi satu??? Pabila semua benda aku nak cerita kn kat sini...aku jadi mengong kejap...mane satu yang aku patut cerite dulu?? aahhh persetan kn tu sume... bia aku campur sume feeling aku ni...(gembira+sedih+takut+bingung+marah+bahagia+seronok+tension=semua la jenis perasaan yg ada pada setiap manusia)...ermm


hurm...camne ek cara yang mudah utk aku melepaskan kesemua yang ade dlm kepala hotak dan bile aku luahkan semuanya xde sape yang terase..orang kate, tak baik MENIPU, tapi kadang2 perlu MENIPU utk kebaikan..so slalu yg aku buat..MENIPU utk kebaikan semua org.Xsuke buat org len terase ngan ape yg aku kata.Tapi last2 aku gak yang makan hati.Tapi ok la kn, dari org laen saket hati dgn aku.sekurang2nye aku menjaga hati & perasaan orang laen.Tapi xbermakne aku ni seorg yg TAK JUJUR.cume bile terdapat satu kes yg melibatkan keburukan org laen atau maruah orang laen.Aku xmampu nk cerite dengan JUJUR dan ia memakse aku MENIPU..(haizzz...ape ko ni sharkz...ko bebel ape ni..bukan mende tu yang aku nak cite...aarghhh)<---sedang tension..maaf.


now aku sedang BUNTU nk settle kn masalah PERASAAN aku ni.Bila ade bende yang membuatkan aku tibe2 teringat kn 'dia si mase lepas'..tapi aku cuba lupe kan dengan memikirkan ape yang aku ade 'dia si depan mate', n aku perlu dpt kan..Aku xnak 'dia' terlepas lagi..so sekarang bia aku hold dulu sume ni.& aku berharap ia dapat membantu aku melupakan kenangan yang lepas...TAPI...aku xmampu nak bgtau die yang aku nk die tolong aku lupekan kenangan aku..aku xnak die DOWN balik..dan aku pn xnak perasaan aku kacau bilau ngan mende2 ni bile dgn die..yup..mmg aku terer cover muke aku ngan perasaan yang laen.Bukan maksud nk menipu tapi aku xnk merosakkan perasaan yang dh terjadi ni ngan die.Tapi sampai bile nk cover jek muke ni...haihhh..

Gile-gile...Sharkz...KAU MEMANG GILE..!!! hahaa..mengong sudah saye skarang nih...

p/s: ntahapeapentah si Sharkz ni...ape jugak la problem hidup die yg xsettle2 lagik...xhabis2 psl love story jek..xde ke cite yang berfaedah bole d bace org laen..hurmm..sharkz2...

8.7.10

keOBSESsan aku terhadap TWILIGHT..


i love u Edward Cullen..

since Twilight - 2008 , Twilight Saga : New Moon - 2009, Twilight Saga : Eclipse - 2010

2.7.10

BORED time...


BILE BOSAN

aku wat mende ni jek la ngadap pc...

Sharkz a.k.a Nanie