5.11.11

Pelapis Bola Sepak Kebangsaan..


"Jangan Cilok-mencilok" kata Acha ... Gelecek xpe!

Tapi bile si kecik Gelecek Bola...kaki tu macam berenang...haha

*sila abaikan benda2 yang annoying kat situ ye..nak2 suara aku tu ha.. >.< .. malu tawuk!!


video

lepas die gelecek bola tu memang bersih la ye rumah Ayahanda saya tu...

sebab naik hitam 1 badan budak tu merangkak kt lua uma tu ha...hahaha...


susah nk snap gamba die tgh senyum..ni kire sangat2 beruntung dpt snap time die ngah SENYUM!! geram sungguh...cubit nak??? ehhe..



Nota nak kene kaki ke? : ada org ckp, "mcm mane la ghupe 'anak' Nani nanti??" , aku sengih n cakap.. "CUTE mcm MAK die, BAIK mcm MAK die, yg penting ada DIMPLE mcm MAK die"..okay..#gatal!! (:

Tiada ulasan: